Docenten

Leen Moortgat
Leen MoortgatModern - Ladies
Hey! Ik ben Leen en al sinds mijn 5 jaar ben ik zot van dansen. Ik behaalde mijn diploma klassieke dans en hedendaagse aan de academie van muziek, woord en dans te Beveren en trad jaarlijk op met musicalvereniging Muzart van 2006 tot 2012. Daarnaast volgde ik les in moderne dans en hip hop. Ik geef les sinds 2011 in verschillende stijlen en aan verschillende leeftijden. Ik hou ervan om het beste in mijn leden naar boven te halen en hen elke les uit te dagen met nieuwe techniek en choreo. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich tijdens mijn lessen amuseert en tegelijk iets bijleert. Ik ben super tevreden als ik zie dat mijn leerlingen vol zelfvertrouwen op het podium staan.
Jan S'heeren
Jan S'heerenHip Hop + Tieners
Hoi! Ik ben Jan. Ik ben begonnen met dans op mijn 8 jaar in Tessenderlo. Toen ik 12 was heb ik auditie gedaan bij een competitie-hiphopgroep in Geel. Daar heb sindsdien elk jaar van mijn leven gedanst. De eerste 4 jaar was dit puur les volgen, en daarna ben ik begonnen met mijn 2 eigen competitie crews, waarvan ik eentje nog steeds lesgeef. Mijn leven is een beetje overgenomen door hiphop, en al jaren mag ik de wereld rondreizen door mijn passie. Hier bij de Hamse Dansclub vind ik heel belangrijk om mijn dansers dat niveau’tje hoger te tillen, en om de dat tipje van de sluier op te lichten naar de competitiewereld. Dit kan vaak uitdagend zijn voor de dansers, maar om hen elk jaar weer te zien groeien vind ik fantastisch. En dat probeer ik te stimuleren doorheen mijn choreografie.
Jill Truyers
Jill TruyersJeugd
Mijn liefde voor dansen begon toen ik amper 3 jaar oud was. Ik deed toen al mee aan de kleuterdans in de Hamse Dansclub. Hier heb ik danslessen gevolgd tot ik 19 jaar was. Ik heb ondertussen ook nog andere dansstijlen gedaan, zoals ballet, jazz-dance, modern, dancehall en high heels.
In juni 2019 heb ik mijn diploma ‘Bachelor in de Orthopedagogie’ behaald. Door de interesses in mijn studies heb ik dan ook een nieuwe groep binnen de Hamse Dansclub opgestart, het G-TEAM.
Ik geef de danslessen dan ook vanuit mijn hart. Ik probeer dit dan ook zo plezant mogelijk te maken. Ik werk in de lessen rond motoriek, lenigheid en natuurlijk danschoreografieën. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich goed voelt tijdens mijn danslessen!
Elise Boons
Elise BoonsJeugd
Hi, mijn naam is Elise. Al sinds ik het mij kan herinneren is dansen iets waar ik mij in kwijt kan. Mijn danscarrière is begonnen op de Hamse Dansclub toen ik zeer klein was, eenmaal op de dansschool was ik er met geen stokken weg te krijgen. Het was en is nog altijd een tweede thuis voor mij. Doorheen de jaren heb ik vele stijlen uitgeprobeerd, waaronder Hip Hop, Line Dance, Modern en Dance Hall. Niet allen met een even groot succes, maar voor mij is plezier het enige dat telt. Buiten het dansen ben ik ook al drie jaar leiding op Speelpleinen Malpertuus in Olmen, hier probeer ik mijn leden een fantastische tijd te bezorgen met verschillende spelletjes, knutselwerkjes, dansjes, etc. Deze fantastische tijd hoop ik ook aan mijn toekomstige dansgroep te kunnen bieden. Met een goede sfeer, fijne muziek en een leuke choreografie blazen we iedereen omver.
Antonio Cordoba
Antonio CordobaCountry
Hoi, ik ben Antonio lesgever Country & Line dance.
Ik ben in 1990 begonnen met Country & Line dance. In 2004 zijn we gevraagd om in de Hamse dansclub les te geven. Mijn diploma lesgever behaalde ik in 2006 bij B.C.W.U, en in 2010 bij A.C.W.D.B. In 2011 behaalde ik de diploma techniek en internationaal lesgever. In 2007 besloot ik om internationale wedstrijden bij W.C.D.F te gaan doen daar ik al enkele jaartjes regionale wedstrijden deed. Op de wereldkampioenschappen van 2011 behaalde ik de titel van Star danser dit is de hoogste divisie, Waar ik ook 3x wereldkampioen ben geworden.
Groetjes
Antonio
Jean-Paul & Lieve
Jean-Paul & LieveStijldansen & Boogie
Stijldansen Beginners, stijldansen 2de – 3de – 4de jaars en gevorderden, boogie
Startte als 16-jarige met dans bij Volkskunstgroep De Langeman uit Hasselt. Richtte samen met zijn echtgenote een jongeren afdeling op, 13-jarigen, ter ondersteuning van de seniorengroep.
Als danser en vendelier kijkt hij terug op een leuke folklore periode waarbij hij dankzij de vele demonstraties op festivals in binnen- en buitenland, Europa kon ontdekken met als orgelpunt een 14 daagse tournee in V.S.
Op vraag van zijn echtgenote zette hij zijn eerste danspassen in het stijldansen op 32-jarige leeftijd.
Na drie jaren van les volgen achtte hij de tijd rijp om zelf les te geven en startte de opleiding van dansleraar bij Buldo onder het peterschap van de Heer Frank Hoste (Ritmo).
Behaalde de diploma’s : “ Associate Buldo “ (1996), “ Member Latin Buldo “ (1997), “Member Standaard Buldo “ (1998), “ Master in de Argentijnse Tango, Valz Crusada, Milonga Buldo “ (2000),
“ Initiator Freestyle “ (2001).
Beschikt over een jury licentie, nationaal als internationaal in het stijldansen amateurs, disco, hip hop, Argentijnse tango, Caraibische dansen en Formaties.
Hij is samen met Lieve, reeds 17 jaar de huisleraar van de Hamse Dansclub.
Richtte samen met zijn echtgenote, Lieve, in augustus 1998 het Show- & Formatieteam Vogue op.
Showteam Vogue is een onafhankelijk team, samengesteld met dansers uit diverse dansscholen of clubs. Dansers die niet competitief gericht zijn maar toch net iets anders willen.

Bestuur

Mieke
MiekeBestuur
Ik heb de dansschool leren kennen via een vroegere vriendin. Ik moest eens een kijkje komen nemen op een country-oefenavond. In januari 2007 was het dan zover, ik zette mijn eerste danspassen in de dansschool. Zo dans ik al verschillende jaren Country en Line Dance in de Hamse Dansclub.
Enkele jaren na mij eerste danspassen heb ik de stap gezet om Country en Line Dance op wedstrijdniveau te gaan dansen olv Antonio Merino-Cordoba ( onze lesgever Country en Line Dance in onze club ). Daar is mijn doel om de top te bereiken in de Star-Divisie.
Jill Truyers
Jill TruyersTieners - Bestuur
Door mijn jarenlange ervaring bij de Hamse Dansclub, kriebelde het om naast het geven van dansles nog extra tijd te steken in het groeien van de dansschool. Daarom ben ik dan ook sinds dit jaar bij het bestuur gekomen. Voornamelijk houd ik mij bezig met de sociale media van de Hamse Dansclub en het organiseren van activiteiten voor de jeugddansers.
Benny
BennyBestuur
Met de passie voor muziek (in bijberoep verhuur van licht- en geluidsinstallaties) en een dansende dochter was het kwestie van tijd alvorens ik in het bestuur kwam gerold. Ondertussen al 2 jaar naast manusje van alles ook regelmatig de huis DJ voor de oefenavonden.
Andy
AndyBestuur
Na een paar jaar rust kwam de danskriebel terug en begonnen we terug vanaf 0 in september 2014 bij de Hamse Dansclub. Ondertussen zijn Marion en ik tot de 4de jaar geraakt. In het dagelijks leven werk ik voor een internationaal IT bedrijf.

Vrijwilligers gezocht

Onze club draait op basis van een selecte groep vrijwilligers.
Mensen met een hart voor de dansschool die ons steeds bij staan om onze leden alle plezier van het dansen te gunnen. Heb je zelf ook interesse om 1 of meerdere keren per jaar te helpen als vrijwilliger?

We kunnen steeds jullie hulp gebruiken.

We zoeken hulp voor:

– Tooghulp tijdens lesmomenten

– Tooghulp tijdens oefenmomenten

– Tooghulp tijdens Evenementen

– Algemene hulp bij evenementen (voorbereidingen, klaarzetten, opruimen)

Voel jij je geroepen, neem dan zeker contact met ons op via het contactformulier op onze website of spreek iemand van het bestuur aan.

Dank aan alle vrijwilligers, Leden, ouders, grootouders, vrienden, en alle anderen waar we steeds op kunnen rekenen en die er elk jaar opnieuw samen met ons een leuk dansjaar van maken.

Het Bestuur Hamse Dansclub