Docenten

Jochem
Jochem
Hey iedereen! Ik ben Jochem. Gelukkig getrouwd en vader van 2 fantastische kinderen.
Ik dans al sinds men 12e en heb men diploma Leerkracht gehaald via danskant (Diest en Brussel). Ikzelf heb altijd les gevolgd in de Hamse Dansclub. En heb via enkele omwegen ook nationaal en internationaal aan wedstrijden gedaan. Dankzij meer dan 20 jaar danservaring kan ik voor ieder wat aanbieden. Lesgeven was altijd mijn passie. Ik heb alle leeftijden, categorieën al kunnen coachen. En vaak ook met een zeer mooi resultaat.
Mijn lesgeven kan je als streng maar correct omschrijven. Iedereen van de dansgroep draagt zijn steentje bij aan een groter geheel. Ikzelf zorg dat iedereen zich goed voelt in zen vel.
Yinke
Yinke
Hey Hey! Mijn naam is Yinke, en dansen, dat doe ik al van mijn 3 jaar bij de Hamse Dansclub!
Al enkele jaren kreeg ik de kans om te helpen bij de lessen van de andere leerkrachten! Daar begon het dan ook te kriebelen om dit ooit alleen te mogen doen! En ja hoor hierin ga ik mij met veel enthousiasme voor inzetten om er samen met jullie bengel er een leuk dansjaar van te maken!
Ik ben zelf nog aan het studeren, begin nu aan mijn zesde jaar STW. Voor de rest hou ik er enorm van om te gaan babysitten, en zelfs nog te dansen.
Laat ons er samen een super leuk dansjaar van maken!
Maité
Maité
“Hoi, ik ben Maïté lesgever G-dans & Urban Latin Kids.
Ik dans al sinds ik een kleuter was. Ik begon met kleuterdans, ballet, musical dance, kidsdance en later ben ik Ballroom en Latin gaan dansen. Dat laatste is mijn passie geworden.
In 2010 danste ik mijn eerste wedstrijd Ballroom & Latin. Ik ben daarna 3x Nederlands kampioen 10-dans geworden en 2x Nederlands kampioen showdance. Mijn mooiste ervaring is het WK Showdance in Chengdu, waar ik samen met mijn vorige danspartner een mooie 8ste plaats behaald heb.
Ik heb een diploma “initiator standaarddans” en momenteel volg ik de opleiding “instructeur B standaarddans”. Ik heb al 4 jaar danservaring in verschillende leeftijdscategorieën.
Naast zelf dansen, dansles geven, een opleiding dans volgen ben ik ook leerkracht lager onderwijs.
Mijn motto: “Waar een wil is, is een weg”, “moeilijk gaat ook”
Groetjes,
Maïté”
Ynte
Ynte
Hallo iedereen

Ik ben Ynthe en ben 16 jaar. Ik dans al sinds mijn 4 jaar. Ik heb 10 jaar klassiek ballet gedaan en 12 jaar modern en showdance. Na 12 jaar dans ben ik begonnen met competitie wedstrijden. Dit was een beetje overal te doen. Ik ben in Nederland, Antwerpen, Blankebergen,…geweest voor de wedstrijden. De stijlen die ik deed voor de wedstrijden waren altijd streetdance en modern. Ondertussen volg ik ook al 4 jaar lang dans als keuzesport in de sportschool van Hasselt hier krijg ik meestal modern en hiphop deze lessen krijg ik gegeven door Romina Opuscoli. En nu zou ik graag mijn ervaringen met jullie willen delen.

Liefst
Ynthe :)x

Elise Boons
Elise BoonsJeugd
Hi, mijn naam is Elise. Al sinds ik het mij kan herinneren is dansen iets waar ik mij in kwijt kan. Mijn danscarrière is begonnen op de Hamse Dansclub toen ik zeer klein was, eenmaal op de dansschool was ik er met geen stokken weg te krijgen. Het was en is nog altijd een tweede thuis voor mij. Doorheen de jaren heb ik vele stijlen uitgeprobeerd, waaronder Hip Hop, Line Dance, Modern en Dance Hall. Niet allen met een even groot succes, maar voor mij is plezier het enige dat telt. Buiten het dansen ben ik ook al drie jaar leiding op Speelpleinen Malpertuus in Olmen, hier probeer ik mijn leden een fantastische tijd te bezorgen met verschillende spelletjes, knutselwerkjes, dansjes, etc. Deze fantastische tijd hoop ik ook aan mijn toekomstige dansgroep te kunnen bieden. Met een goede sfeer, fijne muziek en een leuke choreografie blazen we iedereen omver.
Antonio Cordoba
Antonio CordobaCountry
Hoi, ik ben Antonio lesgever Country & Line dance.
Ik ben in 1990 begonnen met Country & Line dance. In 2004 zijn we gevraagd om in de Hamse dansclub les te geven. Mijn diploma lesgever behaalde ik in 2006 bij B.C.W.U, en in 2010 bij A.C.W.D.B. In 2011 behaalde ik de diploma techniek en internationaal lesgever. In 2007 besloot ik om internationale wedstrijden bij W.C.D.F te gaan doen daar ik al enkele jaartjes regionale wedstrijden deed. Op de wereldkampioenschappen van 2011 behaalde ik de titel van Star danser dit is de hoogste divisie, Waar ik ook 3x wereldkampioen ben geworden.
Groetjes
Antonio
Jean-Paul & Lieve
Jean-Paul & LieveStijldansen & Boogie
Stijldansen Beginners, stijldansen 2de – 3de – 4de jaars en gevorderden, boogie
Startte als 16-jarige met dans bij Volkskunstgroep De Langeman uit Hasselt. Richtte samen met zijn echtgenote een jongeren afdeling op, 13-jarigen, ter ondersteuning van de seniorengroep.
Als danser en vendelier kijkt hij terug op een leuke folklore periode waarbij hij dankzij de vele demonstraties op festivals in binnen- en buitenland, Europa kon ontdekken met als orgelpunt een 14 daagse tournee in V.S.
Op vraag van zijn echtgenote zette hij zijn eerste danspassen in het stijldansen op 32-jarige leeftijd.
Na drie jaren van les volgen achtte hij de tijd rijp om zelf les te geven en startte de opleiding van dansleraar bij Buldo onder het peterschap van de Heer Frank Hoste (Ritmo).
Behaalde de diploma’s : “ Associate Buldo “ (1996), “ Member Latin Buldo “ (1997), “Member Standaard Buldo “ (1998), “ Master in de Argentijnse Tango, Valz Crusada, Milonga Buldo “ (2000),
“ Initiator Freestyle “ (2001).
Beschikt over een jury licentie, nationaal als internationaal in het stijldansen amateurs, disco, hip hop, Argentijnse tango, Caraibische dansen en Formaties.
Hij is samen met Lieve, reeds 17 jaar de huisleraar van de Hamse Dansclub.
Richtte samen met zijn echtgenote, Lieve, in augustus 1998 het Show- & Formatieteam Vogue op.
Showteam Vogue is een onafhankelijk team, samengesteld met dansers uit diverse dansscholen of clubs. Dansers die niet competitief gericht zijn maar toch net iets anders willen.

Bestuur

Mieke
MiekeBestuur
Ik heb de dansschool leren kennen via een vroegere vriendin. Ik moest eens een kijkje komen nemen op een country-oefenavond. In januari 2007 was het dan zover, ik zette mijn eerste danspassen in de dansschool. Zo dans ik al verschillende jaren Country en Line Dance in de Hamse Dansclub.
Enkele jaren na mij eerste danspassen heb ik de stap gezet om Country en Line Dance op wedstrijdniveau te gaan dansen olv Antonio Merino-Cordoba ( onze lesgever Country en Line Dance in onze club ). Daar is mijn doel om de top te bereiken in de Star-Divisie.
Benny
BennyBestuur
Met de passie voor muziek (in bijberoep verhuur van licht- en geluidsinstallaties) en een dansende dochter was het kwestie van tijd alvorens ik in het bestuur kwam gerold. Ondertussen al 2 jaar naast manusje van alles ook regelmatig de huis DJ voor de oefenavonden.

Vrijwilligers gezocht

Onze club draait op basis van een selecte groep vrijwilligers.
Mensen met een hart voor de dansschool die ons steeds bij staan om onze leden alle plezier van het dansen te gunnen. Heb je zelf ook interesse om 1 of meerdere keren per jaar te helpen als vrijwilliger?

We kunnen steeds jullie hulp gebruiken.

We zoeken hulp voor:

– Tooghulp tijdens lesmomenten

– Tooghulp tijdens oefenmomenten

– Tooghulp tijdens Evenementen

– Algemene hulp bij evenementen (voorbereidingen, klaarzetten, opruimen)

Voel jij je geroepen, neem dan zeker contact met ons op via het contactformulier op onze website of spreek iemand van het bestuur aan.

Dank aan alle vrijwilligers, Leden, ouders, grootouders, vrienden, en alle anderen waar we steeds op kunnen rekenen en die er elk jaar opnieuw samen met ons een leuk dansjaar van maken.

Het Bestuur Hamse Dansclub