EVENEMENTEN

2023 – 2024

Wederom hebben we enkele evenementen die vanuit de Belgische Danssport Federatie (BDSF) en Danssport Vlaanderen doorgaan in onze dansschool! Alsook hebben wij ook al een aantal evenementen aan onze kalender toegevoegd!

OPSTART OEFENAVONDEN

Op zaterdag 5 augustus 2023 starten onze oefenavonden weer op. Elke zaterdag organiseren wij een oefenavond in onze dansschool. Tijdens de oefenavonden worden verschillende soorten muziek gespeeld. Van Rumba, Jive, Popcorn tot Lindy Hop en Boogie. Onze oefenavonden starten steeds om 20u30.
Iedereen is welkom! Zowel geoefende dansers als beginners. De nadruk ligt op dansplezier, ontspanning, vriendschap en een leuke muziekje om alles compleet te maken.
(Inkom: vrije gift)

DINSDAG NAMIDDAGEN

De dinsdagnamiddagen zullen terug doorgaan van 3 oktober 2023 tot en met 30 april 2024 (niet in schoolvakanties).

Op dinsdagnamiddagen organiseren wij een dansnamiddag in onze dansschool. Tijdens de dansnamiddag worden verschillende soorten muziek gedraaid. Van Tango, Rumba, Weense Wals tot Jive en Lindy Hop. Onze dansnamiddagen starten steeds om 14u en eindigen op 17u. Iedereen is welkom! Zowel geoefende dansers als beginnende dansers. De nadruk ligt op dansplezier, een ontspanningsmoment, vriendschap en een leuk muziekje om het compleet te maken. (Inkom: vrije gift)

VERWELKOMINGSOEFENAVOND

Op zaterdag 28 Oktober 2023 omtrent 20u30 vindt er in onze dansschool een verwelkomingsoefenavond plaats. Op deze manier willen we onze huidige leden en onze nieuwe leden met elkaar in contact brengen. De nieuwe leden worden officieel een lid van onze dansfamilie! Het wordt een reuzegezellige avond in een familiale sfeer. Veel dansen, veel babbelen en veel lachen. Wat wil je nog meer?

Noteer de datum alvast in je agenda, meer informatie volgt!

ALGEMENE VERGADERING

Op maandag 30 Oktober 2023 omtrent 20u vindt er in onze dansschool een algemene vergadering plaats. Op deze manier willen we onze leden op de hoogte stellen van hetgeen zich binnen de dansschool afspeelt. Daarnaast willen we onze geliefde leden ook inspraak geven in de verkiezing van de bestuursleden, etc.

Alle leden uit onze grote dansfamilie zijn welkom om de vergadering bij te wonen.

INFOMOMENT: DANSSCHOENEN

Hoe vind ik de juiste dansschoenen? Waar koop ik de juiste dansschoenen? Hoe draag ik zorg voor mijn dansschoenen?
Deze vragen willen wij graag beantwoorden op 4 november 2023 om 19u.
Op de eerder vernoemde zaterdag (voor de oefenavond) organiseren wij in samenwerking met de dansschoenenverkoper Bddance shoes een infomoment over dansschoenen.
De schoenenverkoper Bddance Shoes zal een aanbod aan schoenen ten toon stellen. Dansschoenen kunnen hier aangekocht worden. Daarnaast zal er informatie gegeven worden met betrekking tot het selecteren, schoonmaken en opbergen van dansschoenen.

MOSSELFEEST: EETDAG

Een nieuw jaar, een nieuwe start! Daar hoort natuurlijk ook lekker eten bij! Op zondag 26 november 2023 organiseren wij onze jaarlijkse eetdag. Op dit evenement kan je smullen van verschillende lekkere gerechten. Bijvoorbeeld: mosselen en vidée, maar ook stoofvlees of een koude schotel met zalm. Dit alles natuurlijk in aanvulling met overheerlijke frietjes of nog beter! Kroketjes!
Een eetmoment in een gezellige dansschool, met goed gezelschap en lekker eten? Dat kan je toch echt niet aan je voorbij laten gaan! Noteer de datum alvast in je agenda, meer informatie volgt!

SINTERKLAAS BIJ ONZE JEUGD

Daar wordt aan de deur geklopt.
HARD GEKLOPT, zacht geklopt.
Daar wordt aan de deur geklopt.
Wie zou dat zijn?
Op zaterdag 2 december 2023 hebben wij een heel belangrijke afspraak. Het is ons gelukt om ervoor te zorgen dat Sinterklaas met een aantal Pieten naar onze dansschool komt. Al onze leden (en hun broertjes, zusjes) zijn welkom in onze dansclub om een dansfeestje te bouwen met de enige echte Sinterklaas!

KERSTOEFENAVOND

Jingle bells, jingle bells, jingle all the way
Oh, wat fun it is to ride in a one-horse open sleigh.
HEY!
Op zaterdag 16 december 2023 omtrent 20u30 vindt er in onze dansschool een kerstoefenavond plaats. Kerstmis is een tijd om met je familie door te brengen, dus hier hoort je dansfamilie ook bij. Samen een drankje drinken, een lekkere verrassing eten, lachen, dansen en genieten van het samenzijn.

Noteer de datum alvast in je agenda, meer informatie volgt! Tot dan!

WEDSTRIJD STANDAARD/LATIN

Op zondag 14 januari 2024 wordt er in onze dansschool een wedstrijd georganiseerd. De wedstrijd heet als volgt: Feel Good, Don’t Think, Just Dance! Zegt dat eigenlijk al niet genoeg?
Het is een nationale, regionale en cursistenwedstrijd. Verschillende dansers zullen op onze dansvloer het beste van zichzelf laten zien.
Tijdens deze wedstrijd zijn toeschouwers toegelaten. Heb je nog nooit een wedstrijd kunnen aanschouwen? Wil je het graag een keer meemaken?

Dan is dit je grote kans!

Toegangsprijs: 10 euro

SENIOREN NAMIDDAG

Danssport Vlaanderen organiseert in samenwerking met onze dansclub een ontmoetingsdag voor senioren. Deze ontmoetingsdag zal doorgaan in onze dansschool op 13 februari 2024 van 13u30 tot 17u.
Omdat beweging belangrijk is om je goed te voelen en een dansactiviteit ook sociale contacten bevordert, nodigen wij jullie uit om samen met ons mee te dansen tijdens deze gezellige dansnamiddag.

Tijdens de dansnamiddag wordt een maaltijd bestaande uit twee broodjes, een koffiekoek en een drankje aangeboden.

Wij kijken er alvast naar uit om jullie te ontvangen in onze dansschool!

HET PAASONTBIJT

Ook dit jaar organiseert de Hamse Dansclub een paasontbijt. Tijdens het paasontbijt bieden wij vanalle lekkernijen aan: van lekkere chocolade, versgebakken spek, hardgekookte eitjes tot overheerlijke broodjes. Het paasontbijt zal dit jaar doorgaan op zaterdag 30 maart 2024. Het wordt een lekker, gezellig ontbijtje om samen met al je vrienden en familie van te genieten. Dat kan je toch echt niet aan je voorbij laten gaan!
Noteer de datum alvast in je agenda, meer informatie volgt!

DANSKAMP JEUGDLEDEN

In de eerste week van de paasvakantie organiseren wij een danskamp voor onze jeugdleden en al hun vriendjes en vriendinnetjes. Het danskamp zal doorgaan op maandag 1, dinsdag 2, woensdag 3 en donderdag 4 april. Telkens van 10u ‘s ochtends tot 16u ‘s avonds. Tijdens danskamp zullen er verschillende activiteiten en dansstijlen aan bod komen. Allen gericht op dans en het allerbelangrijkste: PLEZIER!

Noteer de datum alvast in je agenda, meer informatie volgt!

JEUGDSHOW

Oh ja! Je leest het goed! Op vrijdag 24 mei en zaterdag 25 mei 2024 vindt onze jaarlijkse jeugdshow plaats! Tijdens deze show zetten wij onze prachtige jeugdleden even in de kijker! Ze zullen elk twee dansen brengen op het grote podium. Van G-dans tot Next Generation. Ze hebben doorheen het jaar allen hard gewerkt om een prachtige prestatie neer te zetten. Deze show vol jeugd kan je dus zeker niet missen!
Informatie omtrent de tickets, uren, etc. volgt!

DE HAMSE BARBECUE

Op zaterdag 22 juni 2024 organiseert de Hamse Dansclub een geweldige barbecue. Deze jaarlijkse barbecue is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Met andere woorden: iedereen is welkom! We voorzien verschillende opties voor vleeseters, maar bieden ook verschillende opties voor vegetariërs.
Een barbecue in een gezellige dansschool, met goed gezelschap en lekker eten? Dat kan je toch echt niet aan je voorbij laten gaan! Noteer de datum alvast in je agenda, meer informatie volgt!

Houd ook onze website, facebookpagina en Instagram in de gaten voor de laatste nieuwtjes en de laatste updates. Met vragen kan je steeds terecht bij de docenten en het bestuur via email op info@hamsedansclub.be