AGENDA

2022 – 2023

Wederom hebben we enkele evenementen die vanuit de Belgische Danssport Federatie (BDSF) en Danssport Vlaanderen doorgaan in onze dansschool! Alsook hebben wij ook al een aantal evenementen aan onze kalender toegevoegd!

DINSDAG NAMIDDAGEN!

Elke dinsdagnamiddag (buiten in schoolvakanties) organiseren wij een dansnamiddag in onze dansschool. Tijdens deze namiddag worden er verschillende soorten muziek gedraaid. Van Tango, Rumba, Weense Wals tot Jive en Lindy Hop. Onze dansnamiddagen starten steeds om 14u en eindigen om 17u. Iedereen is welkom! Zowel geoefende dansers als beginners! De nadruk ligt op dansplezier, een ontspanningsmoment, vriendschap en een leuk muziekje om het compleet te maken.
Inkom: vrije gift! 

PAASONTBIJT
Ook dit jaar organiseert de Hamse Dansclub een paasontbijt! Tijdens het paasontbijt bieden wij van alle lekkernijen aan: van lekkere chocolade, versgebakken spek, hardgekookte eitjes tot overheerlijk suikerbrood. Het paasontbijt zal dit jaar doorgaan op 1 april 2023. Het is heus geen grap! Eerder een kans op een lekker, gezellig ontbijtje om samen met al je vrienden en familie van te genieten!

DANSKAMP JEUGD

In de paasvakantie organiseren wij een danskamp voor de jeugd. Het danskamp zal doorgaan op volgende date: maandag 3, dinsdag 4, woensdag 5, donderdag 6 april. Telkens van 10u ‘s ochtends tot 16u ‘s avonds. Tijdens het danskamp zullen verschillende dansstijlen en activiteiten aan bod komen. Allen gericht op dans en het allerbelangrijkste: plezier!

Meer informatie op onze homepagina!


DANSNAMIDDAG SENIOREN

Danssport Vlaanderen organiseert in samenwerking met onze dansclub een ontmoetingsdansdag voor senioren. Deze ontmoetingsdag zal doorgaan in onze dansclub op dinsdag 25 april van 13u30 tot 17u. Omdat bewegen belangrijk is om je goed te voelen en een dansactiviteit ook sociale contacten bevordert, nodigen wij u uit om samen met ons mee te dansen tijdens deze gezellige dansnamiddag.

Om organisatorische redenen vragen wij u om vooraf in te schrijven via het mailadres: hamse3945@gmail.com

JEUGDSHOW 2023

Oh ja! Je leest het goed! Op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei 2023 vindt onze jaarlijkse jeugdshow plaats. Tijdens de show zetten wij onze prachtige jeugdleden even in de kijker. Elke groep zal twee dansen brengen op het podium. Ze hebben doorheen het jaar allen hard gewerkt om een prachtige prestatie neer te zetten! Dit kan je dus zeker niet missen!


THE LAST DANCE – VOGUE

Op zaterdag drie juni 2023 is het zover. Het showteam VOGUE stelt na vijfentwintig prachtige jaren nog een laatste show voor. Om 20u gaan we van start met een avond vol vrij dansen en verscheidene gastoptredens. Het wordt zeker en vast een sprankelende showavond om nooit te vergeten. Dit kan je echt niet missen!

Kostprijs voorverkoop: slechts 7,00 euro!
Kostprijs kassa: 10,00 euro

Reservatie, contact: jpcrobee@skynet.be of 0496981688


Houd ook onze website, facebookpagina en instagram in de gaten voor de laatste nieuwtjes en de laatste updates. Met vragen kan je steeds terecht bij de docenten en het bestuur via email op info@hamsedansclub.be