EVENEMENTEN

2023 – 2024

Wederom hebben we enkele evenementen die vanuit de Belgische Danssport Federatie (BDSF) en Danssport Vlaanderen doorgaan in onze dansschool! Alsook hebben wij ook al een aantal evenementen aan onze kalender toegevoegd!

OPSTART OEFENAVONDEN

Op zaterdag 5 augustus 2023 starten onze oefenavonden weer op. Elke zaterdag organiseren wij een oefenavond in onze dansschool. Tijdens de oefenavonden worden verschillende soorten muziek gespeeld. Van Rumba, Jive, Popcorn tot Lindy Hop en Boogie. Onze oefenavonden starten steeds om 20u30.
Iedereen is welkom! Zowel geoefende dansers als beginners. De nadruk ligt op dansplezier, ontspanning, vriendschap en een leuke muziekje om alles compleet te maken.
(Inkom: vrije gift)

DINSDAG NAMIDDAGEN

De dinsdagnamiddagen zullen terug doorgaan van 3 oktober 2023 tot en met 30 april 2024 (niet in schoolvakanties).

Op dinsdagnamiddagen organiseren wij een dansnamiddag in onze dansschool. Tijdens de dansnamiddag worden verschillende soorten muziek gedraaid. Van Tango, Rumba, Weense Wals tot Jive en Lindy Hop. Onze dansnamiddagen starten steeds om 14u en eindigen op 17u. Iedereen is welkom! Zowel geoefende dansers als beginnende dansers. De nadruk ligt op dansplezier, een ontspanningsmoment, vriendschap en een leuk muziekje om het compleet te maken. (Inkom: vrije gift)

JEUGDSHOW

Oh ja! Je leest het goed! Op vrijdag 24 mei en zaterdag 25 mei 2024 vindt onze jaarlijkse jeugdshow plaats! Tijdens deze show zetten wij onze prachtige jeugdleden even in de kijker! Ze zullen elk twee dansen brengen op het grote podium. Van G-dans tot Next Generation. Ze hebben doorheen het jaar allen hard gewerkt om een prachtige prestatie neer te zetten. Deze show vol jeugd kan je dus zeker niet missen!
Informatie omtrent de tickets, uren, etc. volgt!

DE HAMSE BARBECUE

Op zaterdag 22 juni 2024 organiseert de Hamse Dansclub een geweldige barbecue. Deze jaarlijkse barbecue is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Met andere woorden: iedereen is welkom! We voorzien verschillende opties voor vleeseters, maar bieden ook verschillende opties voor vegetariërs.
Een barbecue in een gezellige dansschool, met goed gezelschap en lekker eten? Dat kan je toch echt niet aan je voorbij laten gaan! Noteer de datum alvast in je agenda, meer informatie volgt!

OPSTART OEFENAVONDEN

Op zaterdag 10 augustus 2024 starten onze oefenavonden weer op. Elke zaterdag organiseren wij een oefenavond in onze dansschool. Tijdens de oefenavonden worden verschillende soorten muziek gespeeld. Van Rumba, Jive, Popcorn tot Lindy Hop en Boogie. Onze oefenavonden starten steeds om 20u30.
Iedereen is welkom! Zowel geoefende dansers als beginners. De nadruk ligt op dansplezier, ontspanning, vriendschap en een leuke muziekje om alles compleet te maken.
(Inkom: vrije gift)

DANSKAMP JEUGDLEDEN

In de voorlaatste week van augustus organiseren wij een danskamp voor onze jeugdleden en al hun vriendjes en vriendinnetjes. Het danskamp zal doorgaan op maandag 19, dinsdag 20, woensdag 21 en donderdag 22 augustus. Telkens van 9u ‘s ochtends tot 17u ‘s avonds. Tijdens danskamp zullen er verschillende activiteiten en dansstijlen aan bod komen. Allen gericht op dans en het allerbelangrijkste: PLEZIER!

Dit jaar voorzien we ook een overnachting voor onze jeugdleden! Dit kan je echt niet missen!

Noteer de datum alvast in je agenda, meer informatie volgt!

OPENDEURDAG

Op zaterdag 7 september 2024 organiseert de Hamse Dansclub een opendeurdag. Misschien heb je al een uitnodiging gekregen in je brievenbus? Is dit niet het geval? Niet getreurd! Je bent zeker welkom op de onze opendeurdag. Tijdens onze opendeurdag willen onze geliefde dansers jullie graag iets laten zien waar jullie ook een deel van kunnen uitmaken, namelijk een moment vol dansen, plezier en vriendschap!
Wij kijken er alvast naar uit om jullie te ontvangen in onze dansschool!

WEEK VOL PROEFLESSEN

Op zaterdag 7 september 2024 organiseert de Hamse Dansclub een opendeurdag. Na deze opendeurdag stellen wij al onze danslessen open voor nieuwe dansers! In de week van 9 tot 15 september 2024 geven al onze leerkrachten een proefles. Deze proeflessen zijn volledig vrijblijvend en gratis. We willen jullie graag even laten proeven van hetgeen de Hamse Dansclub te bieden heeft en hopen dat jullie zich bij onze geweldige familie voegen!

Het is niet noodzakelijk om je vooraf in te schrijven!

Tot dan!

VERWELKOMINGSOEFENAVOND

Op zaterdag 9 november 2024 omtrent 20u30 vindt er in onze dansschool een verwelkomingsoefenavond plaats. Op deze manier willen we onze huidige leden en onze nieuwe leden met elkaar in contact brengen. De nieuwe leden worden officieel een lid van onze dansfamilie! Het wordt een reuzegezellige avond in een familiale sfeer. Veel dansen, veel babbelen en veel lachen. Wat wil je nog meer?

Noteer de datum alvast in je agenda, meer informatie volgt!

WEDSTRIJD STANDAARD/LATIN

Op zondag 24 november 2024 wordt er in onze dansschool een wedstrijd georganiseerd. De wedstrijd wordt georganiseerd in samenwerking met Danssport Vlaanderen. We kijken er naar uit om deze talentvolle dansparen en solisten aan het werk te zien!
Tijdens deze wedstrijd zijn toeschouwers toegelaten. Heb je nog nooit een wedstrijd kunnen aanschouwen? Wil je het graag een keer meemaken?

Dan is dit je grote kans!

MOSSELFEEST: EETDAG

Een nieuw jaar, een nieuwe start! Daar hoort natuurlijk ook lekker eten bij! Op zondag 1 december 2024 organiseren wij onze jaarlijkse eetdag. Op dit evenement kan je smullen van verschillende lekkere gerechten. Bijvoorbeeld: mosselen en vidée, maar ook stoofvlees of een koude schotel met zalm. Dit alles natuurlijk in aanvulling met overheerlijke frietjes of nog beter! Kroketjes!
Een eetmoment in een gezellige dansschool, met goed gezelschap en lekker eten? Dat kan je toch echt niet aan je voorbij laten gaan! Noteer de datum alvast in je agenda, meer informatie volgt!

SINTERKLAAS BIJ ONZE JEUGD

Daar wordt aan de deur geklopt.

HARD GEKLOPT, zacht geklopt.


Daar wordt aan de deur geklopt.


Wie zou dat zijn?
Op zaterdag 7 december 2024 hebben wij een heel belangrijke afspraak. Het is ons gelukt om ervoor te zorgen dat Sinterklaas met een aantal Pieten naar onze dansschool komt. Al onze leden (en hun broertjes, zusjes) zijn welkom in onze dansclub om een dansfeestje te bouwen met de enige echte Sinterklaas!

KERSTOEFENAVOND

Jingle bells, jingle bells, jingle all the way
Oh, wat fun it is to ride in a one-horse open sleigh.
HEY!
Op zaterdag 21 december 2024 omtrent 20u30 vindt er in onze dansschool een kerstoefenavond plaats. Kerstmis is een tijd om met je familie door te brengen, dus hier hoort je dansfamilie ook bij. Samen een drankje drinken, een lekkere verrassing eten, lachen, dansen en genieten van het samenzijn.

Noteer de datum alvast in je agenda, meer informatie volgt! Tot dan!

WEDSTRIJD STANDAARD/LATIN

Op zondag 19 januari 2025 wordt er in onze dansschool een wedstrijd georganiseerd. De wedstrijd heet als volgt: Feel Good, Don’t Think, Just Dance! Zegt dat eigenlijk al niet genoeg?
Het is een nationale, regionale en cursistenwedstrijd. Verschillende dansers zullen op onze dansvloer het beste van zichzelf laten zien.
Tijdens deze wedstrijd zijn toeschouwers toegelaten. Heb je nog nooit een wedstrijd kunnen aanschouwen? Wil je het graag een keer meemaken?

Dan is dit je grote kans!

Toegangsprijs: 10 euro

COUNTRY BAL

Ja, je leest het goed! Op zaterdag 8 maart 2025 zal er een country bal doorgaan in onze dansschool. Al jaren wordt zowel Country als Line Dance gegeven in onze dansschool. Vandaar vonden we het tijd voor iets groters! Dit groters wordt een gezellig countrybal!

Trek je dansschoenen en je cowboyhoed alvast aan en kom meedansen op ons countrybal!

Noteer de datum alvast in je agenda, meer informatie volgt!

HET PAASONTBIJT

Ook dit jaar organiseert de Hamse Dansclub een paasontbijt. Tijdens het paasontbijt bieden wij vanalle lekkernijen aan: van lekkere chocolade, versgebakken spek, hardgekookte eitjes tot overheerlijke broodjes. Het paasontbijt zal dit jaar doorgaan op zaterdag 5 april 2025. Het wordt een lekker, gezellig ontbijtje om samen met al je vrienden en familie van te genieten. Dat kan je toch echt niet aan je voorbij laten gaan!
Noteer de datum alvast in je agenda, meer informatie volgt!

DANSKAMP JEUGDLEDEN

In de eerste week van de paasvakantie organiseren wij een danskamp voor onze jeugdleden en al hun vriendjes en vriendinnetjes. Het danskamp zal doorgaan op maandag 7, dinsdag 8, woensdag 9 en donderdag 10 april 2025. Telkens van 9u ‘s ochtends tot 17u ‘s avonds. Tijdens danskamp zullen er verschillende activiteiten en dansstijlen aan bod komen. Allen gericht op dans en het allerbelangrijkste: PLEZIER!

Noteer de datum alvast in je agenda, meer informatie volgt!

JEUGDSHOW

Oh ja! Je leest het goed! Op vrijdag 23 mei en zaterdag 24 mei 2025 vindt onze jaarlijkse jeugdshow plaats! Tijdens deze show zetten wij onze prachtige jeugdleden even in de kijker! Ze zullen elk twee dansen brengen op het grote podium. Van G-dans tot Next Generation. Ze hebben doorheen het jaar allen hard gewerkt om een prachtige prestatie neer te zetten. Deze show vol jeugd kan je dus zeker niet missen!
Informatie omtrent de tickets, uren, etc. volgt!

Houd ook onze website, facebookpagina en Instagram in de gaten voor de laatste nieuwtjes en de laatste updates. Met vragen kan je steeds terecht bij de docenten en het bestuur via email op info@hamsedansclub.be