PRIJZEN

Een dansseizoen is opgedeeld in 2 deel seizoenen, elk deelseizoen dient apart ingeschreven te worden en ten laatste betaald te worden bij de eerste betalende les.

Onderstaande prijzen zijn per deelseizoen per cursist. Voor elke extra cursus (2de/3de/…) waar een cursist zich voor inschrijft, wordt er een korting van 5 euro toegekend.

LIDGELDEN

LIDGELD/JAAR SPORTEND LID PRIJS
-12 jaar €5
+12 jaar €10
+18 jaar €15

LIDGELD/JAAR lid only PRIJS
Lid only €20

Elke cursist die les volgt bij de Hamse Dansclub dient zich verplicht lid te maken bij de dansschool en Danssport Vlaanderen, hiervoor zal je een lidkaart ontvangen van de dansschool alsook een lidkaart van Danssport Vlaanderen, deze laatste geeft je recht op tal van kortingen. Hierover meer info, richt je hiervoor tot de website van www.danssportvlaanderen.be . Deze lidkaart geld als bewijs van inschrijving waardoor je ook verzekerd bent voor ongevallen tijdens danslessen en evenementen.

Indien je aangesloten bent bij een ziekenfonds heb je ook recht op een gedeeltelijke terugbetaling (1x per dansjaar), meer info kan je hierover verkrijgen bij je ziekenfonds.

Opgelet : De betaling dient te gebeuren ten laatste bij aanvang van de 2de les, anders kan u geweigerd worden bij de les.

In de Hamse Dansclub kan nu ook met bancontact worden betaald !

Lid only / Steunend lid

Mensen die zelf geen lessen volgen bij de club kunnen zich ook aanlsuiten.
Hierdoor krijgen ze de gekende voorkeurtarieven van leden (gratis inkom oefenavonden) alsook zijn ze welkom op alle evenementen voor de leden.
Lid only : 20 euro per persoon

INSCHRIJVEN